• blog
    Tudástár
Hogyan készíts weboldalt, mi a folyamata, mire érdemes figyelned?

Hogyan készíts weboldalt, mi a folyamata, mire érdemes figyelned?

A weboldal készítés egy rendkívül összetett folyamat. Rengeteg kérdés merülhet fel honlapkészítés során, most csak a legáltalánosabb, legalapvetõbb dolgokat érintjük.

Miért jó ha van weboldalad?


Valószínûleg azt már tudod, hogy szükséged van egy weboldalra. A legtöbb cégnek, vállalkozásnak van weboldala, mivel az egyik leghatékonyabb marketingeszközrõl van szó. Ha Te még nem lennél teljes mértékben biztos abban, hogy szükséged van egyre, akkor néhány pontban vázoljuk neked.1. Komfortos az ügyfeleknek: Sokkal nehezebb végigrohanni több tucat boltot, összehasonlítani az árukészletet és az árakat, mint megnyitni a böngészõt, és egy laptop elõtt ülve mindent megtudni. Ha azt szeretnéd, hogy az ügyfelek könnyen rád találjanak, akkor Neked is feltétlenül szükséged van egy weboldalra.

2. Láthatóbb leszel: Lehet, hogy úgy érzed, hogy Neked weboldal nélkül is van elég ügyfeled és megrendelésed. Azonban biztosan csak egy weboldal segítségével lehet egyre több, akik meg is maradnak. Az, hogy láthatóvá válsz online, több vevõt csalogat majd hozzád és a bevételed is nagyobb lesz. Csak persze jól kell csinálnod, és bele kell tenned elegendõ munkát és pénzt, ha vissza is akarsz belõle kapni legalább annyit, amennyit belefektettél.

3. Egyre több marketinglehetõség nyílik meg számodra: Ha van egy weboldalad, az olyan új marketinglehetõségeket jelent számodra, melyeket eddig nem használtál. A weboldaladat bizonyos kulcsszavakra megtalálják a keresõk, illetve ha értékes tartalmat készítesz, akkor más weboldalak is linkelnek rád. Hogy melyik eszközt választod, az azon múlik, hogy milyen üzletágban tevékenykedsz, illetve hogy mik a céljaid. De miért is fontos, hogy jó weboldalad legyen?

4. Növeli a hitelességed: Könnyebben mondhatod el az embereknek, miért bízhatnak meg benned. A weboldaladon felsorolhatsz korábbi véleményeket, a referenciáidat és ezek mind erõsíthetik a beléd vetett bizalmat. Valószínûleg nem ér meglepetésként, ha elmondjuk, hogy ma már a legtöbb ember elõször a neten néz utána egy cégnek, melytõl rendelne valamit, illetve megbízna valamilyen munkával. Figyelj majd a weboldal készítés során arra, hogy a weboldalad erõsítse a bizalmat, ne pedig rombolja azt!

5. A weboldalad tükröz téged: Az emberek a cégedet a weboldaladról fogják megítélni. Ha a weboldalad használhatatlan, az emberek nem fognak kapcsolatba lépni Veled. A weboldaladon keresztül kell bemutatnod az embereknek, hogy ki vagy Te. Ha ezt nem sikerül közvetítened az embereknek, nem fognak bízni benned.

6. Az embereknek információ kell: Ha nem képesek gyorsan átlátni a weboldalad a látogatók, és megtalálni rajta a fontos információkat, akkor valószínûleg otthagyják mielõtt bármi kapcsolatba lépnének Veled.7. Jobb lesz a márkád megítélése: A weboldalad egyben a márkádat is hirdeti. Kialakít rólad egy képet, és bemutatja a közönségednek, amit el akarsz mondani. A weboldalad olyan információkat tartalmazzon, melyek segítségével az emberek képet kaphatnak a márkádról.

8. Több ügyfeled lesz: Egy jó weboldal segítségével növelheted is az ügyfeleid számát. Nagyon könnyen elijesztheted a látogatókat, ha az oldalad rosszul van összeállítva. Senki nem fog Veled kapcsolatba lépni, úgyhogy érdemes komolyan venni a weboldalad és pénzt fektetni bele, ha azt szeretnéd, hogy hozzon is pénzt számodra.

Kérjen ajánlatot most!

Bármi kérdése van, hívja munkatársunkat,

vagy kattintson!

Nagy Zsófia
projektmenedzser
+36 70 428 2519
info@navisofthungary.hu