• blog
    Tudástár
A keresőoptimalizálás Budapesten is kikerülhetetlen

A keresőoptimalizálás Budapesten is kikerülhetetlen


A keresőoptimalizálás Budapesten is kikerülhetetlen, akárcsak a világ többi részén, hiszen mi, magyarok is szeretnénk, hogyha a weboldalunk minél előkelőbb helyezést érne el a Google találati listáján, s így a magyar felhasználók könnyedén rájuk találjanak keresés közben.
 

A keresőoptimalizálás Budapesten is populáris

A keresőoptimalizálás nagyon leegyszerűsítve egy olyan folyamat, melynek során egy weboldalt úgy népszerűsítünk, hogy a Google populáris első találati oldalán szerepeltetjük. Ebből és a fentiekből kiindulva nem csoda, hogy se szeri se száma az olyan cégeknek, melyek keresőoptimalizálással foglalkoznak Budapesten, de mit is csinálnak ők konkrétan? Az alábbi 3 lépést általában megteszik.
 

Hogy működik a keresőoptimalizálás Budapesten?

1. Megnézik, hogy a weboldal megfelelő-e
Jól kezelhető-e a menürendszer? A felhasználók hogyan és mennyi ideig használják a weboldalt? A megfelelő programozási szerkezetet használ a weboldal? És még megannyi más kérdést megvizsgálnak, majd az átvizsgálás után felsorolják a teendőket, melyeket szükséges megváltoztatni a weboldalnál, hogy az kényelmesen kezelhető és jól felépített legyen. Ezek után kezdődhet meg a tényleges keresőoptimalizálás.
 

2. Kikutatják, hogy melyek a megfelelő kulcsszavak

Meghatározzák azt az 5-6 kulcsszót, mely a weboldal és a Google szempontjából fontos. Érdekesség, hogy mostanában a kulcsszavak általában 2-3 szóból állnak, hiszen a Google-ban keresők egyre inkább szűkítik a kereséseiket és nem csupán 1 szót gépelnek be a keresőbe. Például már nem azt írják be az emberek, hogy „mosogatógép”, hanem „mosogatógép akciósan”.
 

3. Ezen kulcsszavakkal rengeteg szöveget írnak meg

Az előző pontban kigyűjtött 5-6 fő kulcsszóval el kezdenek cikkeket írni, melyek informatív szövegek lesznek a weboldalra érkező látogatóknak, valamint egyúttal értékesek lesznek a Google számára is. Fontos, hogy itt ne csak szavak, kifejezések egymásra halmozásáról és puszta ismételgetésekről legyen szó, mert azt a Google nem szereti és bünteti, hanem olyan olvasmányos szakszövegek legyenek, melyekből tanulhat a weboldalra érkező ügyfél. Többnyire ezeket a keresőoptimalizált, kulcsszavazott szövegeket a keresőoptimalizálással foglalkozó cég alkotja meg, de esetenként a weboldal tulajdonos vállalkozásában is lehet olyan személy, aki alkalmas ezen szövegek megírására, így ezen esetben a megbízásból ez a lépcső kiiktatható. Tudniillik a keresőoptimalizálás Budapesten is elsajátítható, ha valakinek van kedve hozzá, bármikor megtanulhatja, csak idő szükséges hozzá.
 

Milyen a jó keresőoptimalizálással foglalkozó cég Budapesten?


Minőségi szolgáltatást nyújt, vagyis:
  • Referenciái leinformálhatóak.
  • Minősítésekkel, bizonyítványokkal rendelkezik.
  • Naprakész a legújabb keresőoptimalizálás trendekkel Budapesten.
  • Valós eredményeket tud felmutatni.
  • Stratégiája révén megelőzhető a konkurenciát.

Kérjen ajánlatot most!

Bármi kérdése van, hívja munkatársunkat,

vagy kattintson!