• Tudástár
A webshop készítés nem olyan bonyolult! Hoztunk hozzá 7+1 tippet!

A webshop készítés nem olyan bonyolult! Hoztunk hozzá 7+1 tippet!

Úgy érzed, hogy vállalkozásoddal ideje lenne végre online vizekre evezni, de eddig tartottál egy webshop létrehozásától? Ne aggódj, ez manapság már nem olyan nagy ördöngösség! Hoztunk neked 7+1 tippet webshop készítéshez.
 
  1. Találj ki és foglalj le egy frappáns domain nevet a webshopodnak. Ez nem lesz egyszerű, de megéri nem elkapkodni a döntést!
  2. Keress fel webtárhely szolgáltatókat és bérelj egyikkőjüktől webtárhelyet.
  3. Szükség lesz logóra és e-mail címekre, úgyhogy ezek létrehozásáról is időben gondoskodnod kell.
  4. Készíts vagy készítess jó minőségű képeket a termékeidről, s ezzel párhuzamosan készíts vagy készítess jó minőségű termékleírás szövegeket a termékeidről.
  5. Talán az előző pontnál nehezebb lesz, de ezt sem úszhatod meg: feltétlenül szükséges, hogy gondoskodj az „Adatvédelem”, „Jogi nyilatkozat”, „ÁSZF” (tartalmaznia kell a céges adataidat és az elállási jogról szóló információkat), „Garancia” és „Szállítási, vásárlási feltételek” menüpontok szövegéről is. Itt érdemes különös figyelemmel eljárni, nehogy valami kimaradjon, és a későbbiekben emiatt büntessenek meg.
  6. Az alapszövegek után jöhetnek az olyan egyéb hasznos, vevőcsalogató menüpontok is, mint „Videóink”, „Cikkeink” és „Rólunk”. Ezek általában igen nézett rovatok egy weboldalon.
  7. A tartalom után összpontosíts a designra: tervezd meg, hogy hogy nézzen ki a weboldalad, milyenek legyen a színei, milyen legyen a stílusa, elrendezése, stb. Ez a projekt nem két perc lesz, de érdemes elbíbelődni vele, hogy a későbbiekben mindig kellő elégedettséggel pillanthass rá a webshopodra. Meglévő weboldal sablonokat is használhatsz, de ha van rá kereted, akkor érdemes inkább ezzel megbíznod egy kifejezetten webshop készítésre szakosodott céget.
  8. A weboldal grafikai elemeinek elkészülte után mindent üres részt fel kell tölteni szöveges és képi tartalommal, de szerencsére ezeket már előre elkészítetted. Feltöltés és szerkesztés közben persze változtathatsz egyes szövegeken, csiszolhatod őket, s aztán amint aktiváltad őket, már elmondhatod, hogy a webáruházad a célegyenesben van. Természetesen karbantartásra, frissítésre és aktualizálásra a későbbiekben is szüksége lesz a webshopodnak, ezért a siker érdekében sose hanyagold el!

Kérjen ajánlatot most!

Bármi kérdése van, hívja munkatársunkat,

vagy kattintson!

Nagy Zsófia
projektmenedzser
+36 30 790 46 17
info@navisofthungary.hu