• blog
    Tudástár
A SEO barát honlapok ismérvei

A SEO barát honlapok ismérvei


Napjainkban ugyan a keresőoptimalizálás fontosságát szajkózzák mindenhol, ez folyik a csapból is, ám mégis nagyon sokaknak ködös ez a terminus és nem is igazán tudják, hogy hogyan kezdhetnének neki ennek a munkának.
 

A SEO, keresőoptimalizálás titkai


A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, röviítve SEO) egy weboldal keresőmotorokban (főleg a Google-ben) való megjelenésének javítását jelenti, ún. természetes módon, azaz nem fizetett hirdetésként. Ez azért jött létre, mert ha egy weboldal minél előrébb, vagyis minél előkelőbb helyen van rangsorolva például a Google találati oldalán, akkor nagyobb az esélye, hogy az internetezők hamarabb találkoznak a weboldallal, mintha hátrébb lenne sorolva, kevésbé előkelő helyre. S kézenfekvő, hogy minél több látogató érkezik a weboldalunkra, annál nagyobb az esélyünk, hogy a felhasználót átalakítsuk ügyféllé vagy vásárlóvá. Ezek után magától értetődő, hogy miért szorgoskodnak oly sokan a SEO témakörében. Persze mindez nem olyan könnyű, főleg, hogy a Google változtatja azon algoritmusait, melyek alapján rangsorolja a weboldalakat.
 

Mit figyel a Google?


Rengeteg mindent, s ezeknek csak egy részével vagyunk tisztában. Mindenesetre most kiragadtunk 3 tényezőt, amit mindenféleképpen figyel a Google a rangsor megalkotásakor, s következésképp nekünk is érdemes figyelnünk rájuk.

Kérjen ajánlatot most!

Bármi kérdése van, hívja munkatársunkat,

vagy kattintson!